Juniortræning indhold
og struktur

Der vil blive lagt træningsprogram for udendørssæsonen og for indendørssæsonen.

Træningen foregår på vores baner på Dalumvej og Mejerivej i udendørssæsonen og i indendørs sæsonen på Dalumvej/ OTC

Vi tilstræber, at vores mikro og minispillere har deres træningspas på Dalumvej.

Juniorspillerne fordeles på hold der matcher deres behov og tennisniveau.

For juniorspillere der spiller på klubbens divisions/ligahold kan tilbydes samtræning med seniorerne, så vidt det er muligt at oprette træningshold der matcher niveau og ambitioner.

 

Se træningsplan for juniortræning indendørssæson 2023/2024 HER


Trænerteam

FBT børne- og juniortennis har stort fokus på høj kvalitet i træningen for alle spillere. Klubbens dygtige trænerteam står hver dag med stor engagement på banerne og arbejder for at sikre denne kvalitet.

Vores trænerteam samarbejder for at skabe et dynamisk juniortennis og at give vores børne- og juniorspillere mulighed for at udvikle sig som tennisspillere, indgå i gode sociale relationer og opnå glæde ved deltagelse i spillet og klublivet.

Klubbens cheftræner er, i samarbejde med FBT bestyrelse, ansvarlig for at sikre et kvalificeret juniortennismiljø.

FBT prioriterer trænerudvikling og uddannelse af unge nye trænere højt.

 

Privat træning
Juniortennis arbejder målrettet for at sikre kvalificeret klubtræning der udvikler juniorspillerne, matcher og dækker spillernes reelle træningsbehov.

Ønsker man alligevel som juniorspiller privattræning, kan det kun ske som et supplement til holdtræningen i klubben og kun således, at privattræningen ikke påvirker spillerens engagement og deltagelse i klubtræningen.

Privattræning på FBTs baner skal være med klubbens trænere og i samarbejde og koordinering med klubbens cheftræner. Ansvaret for dette ligger hos juniorspilleren og forældre.

Tennis,Player,On,Clay,Tennis,Court
P1030961-1-1-1024x576