Fruens Bøge Tennisklub
- en klub for alle!

Fruens Bøge Tennisklub (FBT) er en alsidig tennisklub, hvor der er plads til alle fra nybegyndere til rutinerede,  fra børn til veteraner, fra motionsspillere til turneringspillere. Uanset hvor meget erfaring du har med en ketcher i hånden, så er vi sikre på, at vi vil kunne finde et godt sted til dig i FBT.

Vi er en klub der har stor fokus på at skabe et godt klubmiljø og en kultur med engagement, udvikling, trivsel og gode værdier.

Vi forsøger hele tiden at forbedre vores faciliteter og omgivelser for vore medlemmer og spillere. Vi har to udendørs baneanlæg i Odense - ialt 10 udendørs baner og 2 indendørs baner.

Derudover har vi i indendørs sæsonen samarbejde med Odense Tenniscenter om 6 indendørs tennisbaner.

Vores klubmiljø er opbygget udfra 3 søjler
Motion
Sport
Elite

Uanset hvilket niveau man befinder sig på, hvilken aldersgruppe man tilhører, hvilke mål og ambitioner man har - så vil man kunne finde en (eller flere) søjler som man vil kunne støtte sig til. Vi anser dette for at være kernen af Fruens Bøges Tennisklub; en klub, hvor der er plads til alle!

Både på herre- og på damesiden, har FBT hold og spillere der er blandt de bedste i Danmark. Et stort fokus på udvikling, samarbejde, trivsel og ambitioner har bragt disse hold og spillere til tops.

Træningsmiljøet i FBT er utroligt stærkt. Vores dygtige trænerteam arbejder hver dag med at lære vores børne- junior- og seniorspillere at spille tennis. Træningen er tilpasset spillernes alder og niveau. Træningen er udfordrende, målrettet og seriøs og samtidig fuld af glæde og trivsel.

 

Veteranspillere i klubben har eksisteret igennem mange år og rummer alt fra motionister til dygtige turneringsspillere der er blandt de bedste spillere i Danmark. Veteranspillere er en meget aktiv del af klubben, som spillere og som frivillige aktører.

Tennis game. Tennis ball on the tennis court. Sport, recreation concept

Find vores baner

Fruens Bøge Tennisklub har to anlæg, der ligger ca. en kilometer fra hinanden.

 

Klubhuset, Dalumvej
Dalumvej 95 F - klubhuset
5250 Odense V

Baner Mejerivej
Baner der ligger bagved Dalumhallen
Mejerivej 1
5260 Odense S