Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Formandens beretning 2013

16 mar Posted by in Referater af møder | Kommentarer lukket til Formandens beretning 2013
Formandens beretning 2013
 

I min årsberetning vil jeg tage udgangspunkt i vores ” Vision 2015 ”, der er udarbejdet under bestyrelsens udviklingsmøde med Michael Grube Andersen fra DTF. Vision 2015 blev vedtaget på et bestyrelsesmøde i 2012 og er videreført af den bestyrelse, der blev valgt sidste år. Jeg vil gerne præsentere jer for visionen i korte træk ( 6 slides )

Vi har pt. ca. 450 medlemmer med en tendens til en større procentdel under 25 år, hvilket er godt mht. de kommunale tilskud. Vi har længe kæmpet med kapacitets-problemer, både ude og inde, og muligheden for at udvide banekapaciteten på det eksisterende anlæg er opgivet. Sidste år gav generalforsamlingen grønt lys for at arbejde med muligheden for at lave nogle baner ved Dalum-hallen ( Dalum Sports Center ), det vil Morten Henriksen fortælle mere om senere.

Indendørs lysner det i august 2014, hvor det nye indendørs tennisanlæg med 6 indendørsbaner vil stå klar ved Marienlyst-centeret. Det bliver et kæmpe løft af fynsk og specielt odenseansk tennis. Vi kan håbe, at vi med de nye faciliteter kan holde længere på de lokale tennistalenter, så man ikke længere behøver at rejse udenbys for at slå igennem. TCO´s formand Bente Basset informerede på FTU´s nylig afholdte generalforsamling om projektet, men kriterierne for banetildeling og andre praktiske sager er endnu ikke på plads. Det blev aftalt, at FTU skal sidde med, når brugen af de nye tennishaller skal diskuteres. Hvilket underlag den nye tennishal skal udstyres med er ikke klarlagt, men når det bliver det vil vi undersøge muligheden for at udstyre vores hal med samme underlag, måske allerede i 2014. Nogen vil hævde, at vores tæppeunderlag måske er lidt slidt, men der er ikke noget der er så skidt , at det ikke er godt for noget . Det giver væsentligt mindre slid på sko og bolde end de andre underlag, der er i spil, så nyd det så længe det er der.

Når vi nu kun har 5 udendørsbaner, så er det vigtig at banerne er af høj kvalitet og er gode til at absorbere vandet. Vi fik sidste år ordnet drænet mod syd, det hjalp lidt, men ikke nok. Derfor har bestyrelsen besluttet at søge kommunalt tilskud til at få banerne omlagt så de skulle være klar til sæsonen 2014.

Vores udfordringer mht. banekapacitet bliver dog ekstra udfordret efter sommerferien, da man i Odense Kommune har besluttet at indføre den sammenhængende skoledag, hvor børnene får senere fri og derfor lægger ekstra pres på tiderne efter kl. 16. Stakkels børn. Vi er i bestyrelsen inviteret til møde med kommunen angående projektet i april.

Apropos de unge, så overværede en del af FM i ungdomsrækkerne og jeg er meget imponeret af såvel top som bredde. FBT var flot repræsenteret, det vil Malene sikkert fortælle mere om.

Hvad sker der så ude i den store tennisverden ? Ja, Frederik Løchte vandt jo på smukkeste vis Wimbledon-finalen i double. Jeg havde selv den store glæde at se Frederik spille en af de indledende kampe: Det var en kæmpe oplevelse at besøge Wimbledon anlægget og det kan absolut anbefales. Og Caroline Wozniacki gør det stadig flot på kvindesiden.

Til slut vil jeg opfordre til at deltage i Anita Poulsens arrangement den 20. april, hvor man har mulighed for at spille noget tennis og samtidigt støtte Børnecancerfonden. Flot initiativ af Anita.

Kai Holm gav videregående orientering vedr. Marienlyst Projektet.