Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik for Fruens Bøge Tennisklub

Vi behandler personlige oplysninger om dig – læs mere her om hvorfor og hvordan:

Fruens Bøge Tennisklub behandler oplysninger om dig, når du melder dig ind i klubben, eller når dit barn deltager på klubbens sommerskole. I den forbindelse skal vi oplyse dig følgende:

Kontaktoplysninger

Fruens Bøge Tennisklub er dataansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger. Vores kontaktoplysninger er:

Fruens Bøge Tennisklub

Dalumvej 95F

5250 Odense SV

info@fbt-tennis.dk

Har du spørgsmål til behandlingen, kan du kontakte vores databeskyttelsesrådgiver:

Formål og lovgrundlag for behandlingen:

Vi behandler dine personoplysninger med henblik på følgende:

  • Administrere hold og alle services relateret til klubben.
  • Aktivere din brug af tjenester på vores hjemmeside.
  • Levere tjenester du har købt via hjemmesiden.
  • Sende opgørelser og fakturaer til dig, og indsamle betalinger fra dig.
  • Sende dig generel og kommerciel kommunikation om vores tjeneste
  • Sende dig e-mail beskeder som f.eks. advisering om tilmeldelser, kvitteringer, bookinger, samt nyhedsbreve som du til enhver tid kan framelde.
  • Hvor du specifikt har bedt om det, at sende dig markedsføringsmateriale, eller tilbud fra omhyggeligt udvalgte samarbejdspartnere, som vi tror kan være af interesse for dig via post, e-mail eller lignende teknologi (og du kan informere os til enhver tid, hvis du ikke længere ønsker at modtage marketing kommunikation).

Herudover foretages behandlingen i jf. persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra b og f.

Hvilke oplysninger og til hvem:

De personoplysninger, som behandles, er dit navn og adresse, telefonnummer, e-mail og fødselsdato.

Alle de oplysninger, som du giver os bliver registreret i medlemskatotek og bliver videregivet til (bank, betalingsservices m.v.). Undersøg, hvortil I videregiver oplysninger om medlemmer.

Vi opbevarer dine personoplysninger indtil du ikke længere er medlem af klubben, og indtil alle mellemværender er afsluttet. Herefter vil dine personoplysninger blive slettet.

Dine personoplysninger overføres ikke til et land uden for EU/EØS

Dine rettigheder:

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig. Herudover har du ret til at få rettet urigtige oplysninger om dig. Du har også ret til at få slettet dine oplysninger. Sletningen er dog begrænset af dit medlemskab af klubben og de forpligtelser, der er forbundet hermed. Endelig har du i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine oplysninger.

Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

Indsigelsesadgang

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod behandlingen. Er indsigelsen berettiget, må vores behandling ikke længere omfatte oplysningerne.

Din indsigelse kan du rette til:

 

Fruens Bøge Tennisklub

Dalumvej 95F

5250 Odense SV

info@fbt-tennis.dk eller webmaster@fbt-tennis.dk

Vi vil herefter tage stilling til, om din indsigelse er berettiget.

Klagevejledning

Kan vi ikke imødekomme din indsigelse, eller er du utilfreds med klubbens besvarelse af din indsigelse, kan du klage til:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5.

1300 København K

dt@datatilsynet.dk

Tlf. 33193200

http://www.datatilsynet.dk

Yderligere oplysninger:

Du bedes holde dig orienteret om klubbens privatlivspolitik på klubbens hjemmeside: http://www.fbt-tennis.dk.

%d bloggers like this: