Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Evert Tennis Academy til Fruens Bøge til sommer

06 jun Posted by in Nyheder | 1 comment
Evert Tennis Academy til Fruens Bøge til sommer
 

Evert Tennis Academy

For første gang nogensinde kommer et af de berømte amerikanske tennisakademier til Danmark. Det er Evert Tennis Academy, der har indgået en aftale med Fruens Bøge Tennisklub om en intensiv træningscamp over 4 dage for nogle af Syddanmarks bedste elitespillere – mange er fra Fruens Bøge. 50 spillere i alderen fra 10-18 år får chancen til at snuse til Evert-akademiets træningsmetoder. Alt sammen med det mål, at de unge spillere kan blive endnu bedre til at spille tennis. Campen, der ledes af Academy Director Jacoby Tezza, Regionaldo Moralejo og JohnMark Jenkins, bliver suppleret af såvel Fruens Bøges professionelle trænerteam som professionelle trænere fra bl.a Kolding, Esbjerg, Sønderborg og Odense anden storklub, TCO. Det er Fruens Bøges projektmager, Morten Henriksen, der har organiseret opholdet.

Vi glæder os til fire forrygende tennisdage, siger Morten Henriksen, der håber at der i forbindelse med opholdet kan skabes direkte kontakt mellem akademiet, de enkelte spillere og trænerne til gavn for et eventuelt fremtidigt samarbejde og måske endda et ophold i U.S.A. Morten Henriksen fortæller, at akademiets motivation for at komme til Danmark netop er, at gøre opmærksom på de træningsmuligheder, der er i Florida, hvor Akademiet har fast tilholdssted. Mange af de kendte professionelle tennisspillere, som vi kender i dag, har været på Evert Tennis Academy, der er stiftet af 70`erne og 80`ernes største kvindelige tennisnavn Chris Evert Lloyd og hendes bror, John Evert. Chris Evert vandt i sin storhedstid hele 18 grand slamtitler og var i syv år verdens nr. 1. Kun opholdet for de amerikanske trænere skal tennis-campen betale for, mens spillerbetalingen for de 4 dage bl. andet går til finansiering af det planlagte byggeri af det kommende klubhus ved de 5 nyanlagte tennisbaner ved Dalumhallen i Odense.

Arrangementet finder sted fra torsdag den 26. juni til søndag den 29. juni på Fruens Bøges 2 tennisanlæg. En styregruppe blandt forældrene er allerede organiseret omkring mad, muligheden for privat indkvartering for spillerne udenbys fra. Forældre til spillerne har allerede modtaget mails og opfordres til at melde sig med support til morgenmad, frokost og aftensmad m.v.

Overordnet tovholder: Morten Henriksen

Ansvarlig for bespisning og køkken: Michael Heering

Privat indkvartering: Kenneth Jensen

Presse og eksponering: Bo Damgaard og Henrik Jensen