Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Slide
Slide
SlideFruens Bøge Tennisklub

1 måned siden

Fruens Bøge Tennisklub

Nye gevinster og fynsmestre til Fruens Bøge Tennisklub ved Senior FM…..
Damesingle: Camilla Flintholm.
Herresingle: Ervin Mesic.
Damedouble: Signe Jensen.
Mixdouble: Camilla Flintholm og Noah Baker.
Giv dem et "Godt gået" næste gang I mødes.
Se mereSe mindre

Se på Facebook

·Del

1 måned siden

Fruens Bøge Tennisklub
Se på Facebook

·Del

1 måned siden

Fruens Bøge Tennisklub

Billeder fra turneringen Se mereSe mindre

Se på Facebook

·Del

1 måned siden

Fruens Bøge Tennisklub

FTU Generalforsamling 07. Februar.
– i Dalum IF’s lokaler.FTU Generalforsamling 07. Februar.
I Dalum IF’s lokaler ved Fruens Bøge Tennisklub.
Find invitation på:
ftutennis.dk/cms/Clubftutennis/ClubImages/180115%20FTU%20GF%2008%20februar%202018.pdf
Se mereSe mindre

Se på Facebook

·Del

3 måneder siden

Fruens Bøge Tennisklub

Ervin "The Shark" Mesic gik hele vejen i Stavanger!
I TE-turneringen, tog han både single og double for U14.
God start på julen :-) – Giv Ervin et klap på skulderen når I ser ham!
www.tenniseurope.org/sport/draw.aspx?id=FBD8B04C-45DC-46DA-A7AD-F8F42B882923&draw=1Vi (Ervin og Carl Emil) er de sidste tilbage hos familien Jensen.

Jeg (Ervin – Euroelite ca 3 år) spillede tennis europe u14. Jeg spillede solidt gennem hele ugen, hvor serven har fungeret rigtig godt. Jeg har været til turneringen før, så jeg kender banerne og omgivelserne, hvilket har gjort at jeg har været mentalt ovenpå og afslappet. Jeg gik hele vejen både i single og double. Gennem hele turneringen har jeg været god til at opsøge first strikes og bruge spillemønstrene cross og 3(2)-1, hvilket har fungeret godt.

Jeg(Carl Emil – Euroelite i ca 6 år) spillede ITF. Jeg har spillet tålmodigt og gået efter B-lines gennem alle mine kampe. Min serv har fungeret mega godt, hvilket har gjort at jeg har vundet mange lette point bag min serv. Jeg har været solidt og har været god til at holde min baneposition(Zone 3). De spillemønstre der har virket for mig er 3(2)-1, crosscourt og sneakplay. Jeg har haft problemer med en skade hvilket har gjort at jeg ikke har kunne bevæge mig optimalt. Jeg tabte i kvartfinalen i både single og double

Gennem turneringen har alle fra Euroelite været gode til at heppe på hinanden og familien Jensen har været en kæmpe hjælp, med mad på bordet og de har været søde til at køre os til klubben osv. Dave og André har også kommet med en masse gode input til hvordan vi kan blive bedre og måske have vundet lettere eller nået længere. Se mereSe mindre

Se på Facebook

·Del

Fruens Bøge Tennisklub (FBT) er en alsidig tennisklub, hvor der er plads til alle fra nybegyndere til rutinerede  fra børn til pensionister og veteraner fra motionsspillere til turneringspillere. Uanset hvor meget erfaring du har med en ketcher i hånden, så er vi sikre på, at vi vil kunne finde et godt sted til dig i FBT.
Vi forsøger hele tiden at forbedre vores faciliteter og omgivelser for vore medlemmer og spillere. For at sikre, at alle områder bliver husket, har Fruens Bøge Tennisklubs bestyrelse etableret tre søjler, som alle skal have fokus og forbedring, på jævnligt basis. Disse tre søjler er:

  • Motion
  • Sport
  • Elite

Uanset hvilket niveau man befinder sig på, hvilken aldersgruppe man tilhører, hvilke mål og ambitioner man har – så vil man kunne finde en (eller flere) søjler som man vil kunne støtte sig til. Vi anser dette for at være kernen af Fruens Bøges Tennisklub; en klub, hvor der er plads til alle!

Ungdom / Junior

Miljøet omkring vores ungdom er utroligt stærkt, pga. mange forældre der er gode til at bakke deres børn op og hjælpe til i klubben. Derudover er der mange at elite-spillerne der ofrer utroligt meget tid og mange kræfter, på at hjælpe de yngre, både med at blive bedre til tennis, men også i form af almen trivsel i klubben. Vi går højt op i, at vores ungdom skal synes at det er sjovt at spille tennis.

Nyheder til og om ungdommen og juniorerne

Veteraner

Klubben har eksisteret igennem mange år, hvilket har opbygget en stor veteran-afdeling. Veteran-udvalget er en aktiv del af klubben, som jævnligt forbedrer forholdene for den ældre generation af spillere i FBT.

Nyheder til og om veteranerne

Elite

Både på herre- og på damesiden, har FBT hold der blander sig med de bedste i Danmark. En blanding af ild, sjæl og gode indstillinger har bragt disse hold til tops. Så nu kan man se tennis på det højeste plan i Danmark, på Fruens Bøges baner.

Nyheder til og om eliten