Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Slide
Slide
SlideFruens Bøge Tennisklub

2 uger siden

Fruens Bøge Tennisklub

Ervin "The Shark" Mesic gik hele vejen i Stavanger!
I TE-turneringen, tog han både single og double for U14.
God start på julen :-) – Giv Ervin et klap på skulderen når I ser ham!
www.tenniseurope.org/sport/draw.aspx?id=FBD8B04C-45DC-46DA-A7AD-F8F42B882923&draw=1Vi (Ervin og Carl Emil) er de sidste tilbage hos familien Jensen.

Jeg (Ervin – Euroelite ca 3 år) spillede tennis europe u14. Jeg spillede solidt gennem hele ugen, hvor serven har fungeret rigtig godt. Jeg har været til turneringen før, så jeg kender banerne og omgivelserne, hvilket har gjort at jeg har været mentalt ovenpå og afslappet. Jeg gik hele vejen både i single og double. Gennem hele turneringen har jeg været god til at opsøge first strikes og bruge spillemønstrene cross og 3(2)-1, hvilket har fungeret godt.

Jeg(Carl Emil – Euroelite i ca 6 år) spillede ITF. Jeg har spillet tålmodigt og gået efter B-lines gennem alle mine kampe. Min serv har fungeret mega godt, hvilket har gjort at jeg har vundet mange lette point bag min serv. Jeg har været solidt og har været god til at holde min baneposition(Zone 3). De spillemønstre der har virket for mig er 3(2)-1, crosscourt og sneakplay. Jeg har haft problemer med en skade hvilket har gjort at jeg ikke har kunne bevæge mig optimalt. Jeg tabte i kvartfinalen i både single og double

Gennem turneringen har alle fra Euroelite været gode til at heppe på hinanden og familien Jensen har været en kæmpe hjælp, med mad på bordet og de har været søde til at køre os til klubben osv. Dave og André har også kommet med en masse gode input til hvordan vi kan blive bedre og måske have vundet lettere eller nået længere. Se mereSe mindre

Se på Facebook

·Del

4 uger siden

Fruens Bøge Tennisklub

GOD START på en travl holdkamps-weekend!
1. Herrehold vandt 5-1 over Esbjerg til aften og topper netop nu 1. Div. Vest :-)
Vi krydser fingre og tæ’r for lørdagens øvrige kampe:
1. Dame mod Svendborg kl 11.30 i FBT’s hal.
2. Herre mod TCO kl. 09.30 i Odense Tennis Center.
2. Dame ude mod Århus 1900 kl. 15.00.
Spændende!
Se mereSe mindre

Se på Facebook

·Del

1 måned siden

Fruens Bøge Tennisklub

Her er en udfordring for den tennis-glade.
Er du interesseret? skynd sig at få snakket med din klub. Husk at FTU støtter klubben med et bidrag til deltagergebyret!UDDAN JERES TRÆNERE
Der er åbnet for tilmeldingen til forårets trænerkurser i linket herunder ⬇️⬇️⬇️

tennis.dk/uddannelse/traeneruddannelse/grundlaeggende-traeneruddannelse/ Se mereSe mindre

Se på Facebook

·Del

1 måned siden

Fruens Bøge Tennisklub

Kære medlemmer.
Ketshop gør sig lækre d. 23. November – med nye lokaler og fantasiske Black Friday tilbud…… giv vor samarbejdspartner det startskud de fortjener!GRATIS OPSTRENGNING TIL DE FØRSTE 50 KUNDER!
Se mereSe mindre

Se på Facebook

·Del

1 måned siden

Fruens Bøge Tennisklub

Vi kan lære noget af Sønderborg Tennisklub vedr. entusiastisk dækning af holdkampene! :-)Flot, flot tennis i Sønderborg

Rigtig god indsats af STKs herrer rakte til to sejre i et intenst 2-4 nederlag til Fr. Bøge.

Mange af Sønderborg og omegns tennisentusiaster var mødt op for at få en tennis oplevelse lørdag eftermiddag. Og det fik de! Sønderborg Tennisklub mødte Fr. Bøge, som er nedrykkere fra Elitedivisionen.

Største forventninger var der til 1. herresingle, hvor STKs Igor Tinyakov mødte Mads Elholm, der på gode dage spiller op mod de absolut bedste i Danmark.

De to spillere kender hinanden godt fra LINAK elitekamp, hvor Mads Elholm er en af de ledende trænere som hentes ind til elitecampen.

Det at de to spillere kendte hinandens spil hjalp ikke fynboen meget. Han forsøgte med sit teknisk fine spil at slå den stærke STKers høje tempo og utrættelige bombardement i stykker, men med et tidligt break til Igor Tinyakov i første sæt, kunne STKeren holde forspringet sættet igennem. Et sæt med lange fremragende dueller undervejs! I andet sæt kom Fr. Bøge spilleren bedst fra start og bragte sig på 1-4 inden det opslidende og hæsblæsende tempo fra den stærke STKer igen fik fat og udmattede modstanderen.

Efter nogle helt vanvittige bolde i den afsluttende tiebreak kunne Igor Tinyakov trække sejren hjem med 64 76(7).

Igor Tinyakov konsoliderer hermed sin placering som nummer 20 i Danmark på den officielle rangliste.

STKs to unge talenter Christian Andersen og Emil Mikkelsen gjorde det rigtig godt i hhv. 2. og 3. single og fik presset deres modstandere, som begge er nogle af landets største talenter.

Tættest på kom Emil Mikkelsen, som vandt et intenst 1. sæt, men måtte se sig sat af i andet sæt af en ung modstander, som er nummer 70 i Europa i sin årgang.

Alexander Gjesten gjorde det igen fremragende i 4. single, hvor det blev til en sikker sejr.

Med 2-2 efter singlerne, satsede STK og satte rutine og ung sammen i begge doubler. 1. herredouble med Igor Tinyakov og Christian Andersen kom tæt på og alt tydede på endnu en Sønderborg sejr, indtil Mads Elholm viste sine evner fuldt ud. I den afgørende matchtiebreak om 3. sæt, vandt han ”egenhændigt” boldene fra 1-1 til 1-6 og med et par lette fejl efterfølgende fra STK spillerne, var løbet kørt. Kampens resultat blev 46 62 6-10.

I 2. herredouble fulgte STK pænt med, men kunne ikke få de afgørende bolde hjem. Så samlet gav det 2 vundne kampe mod en svær modstander, hvilket giver STK en god placering midt i rækken efter de 2 første runder og med en god afstand til de nedryknings pladserne. En konsolidering i 1. division er målet for 2018/19 sæsonen. Se mereSe mindre

Se på Facebook

·Del

Fruens Bøge Tennisklub (FBT) er en alsidig tennisklub, hvor der er plads til alle fra nybegyndere til rutinerede  fra børn til pensionister og veteraner fra motionsspillere til turneringspillere. Uanset hvor meget erfaring du har med en ketcher i hånden, så er vi sikre på, at vi vil kunne finde et godt sted til dig i FBT.
Vi forsøger hele tiden at forbedre vores faciliteter og omgivelser for vore medlemmer og spillere. For at sikre, at alle områder bliver husket, har Fruens Bøge Tennisklubs bestyrelse etableret tre søjler, som alle skal have fokus og forbedring, på jævnligt basis. Disse tre søjler er:

  • Motion
  • Sport
  • Elite

Uanset hvilket niveau man befinder sig på, hvilken aldersgruppe man tilhører, hvilke mål og ambitioner man har – så vil man kunne finde en (eller flere) søjler som man vil kunne støtte sig til. Vi anser dette for at være kernen af Fruens Bøges Tennisklub; en klub, hvor der er plads til alle!

Ungdom / Junior

Miljøet omkring vores ungdom er utroligt stærkt, pga. mange forældre der er gode til at bakke deres børn op og hjælpe til i klubben. Derudover er der mange at elite-spillerne der ofrer utroligt meget tid og mange kræfter, på at hjælpe de yngre, både med at blive bedre til tennis, men også i form af almen trivsel i klubben. Vi går højt op i, at vores ungdom skal synes at det er sjovt at spille tennis.

Nyheder til og om ungdommen og juniorerne

Veteraner

Klubben har eksisteret igennem mange år, hvilket har opbygget en stor veteran-afdeling. Veteran-udvalget er en aktiv del af klubben, som jævnligt forbedrer forholdene for den ældre generation af spillere i FBT.

Nyheder til og om veteranerne

Elite

Både på herre- og på damesiden, har FBT hold der blander sig med de bedste i Danmark. En blanding af ild, sjæl og gode indstillinger har bragt disse hold til tops. Så nu kan man se tennis på det højeste plan i Danmark, på Fruens Bøges baner.

Nyheder til og om eliten