Close

Not a member yet? Register now and get started.

lock and key

Sign in to your account.

Account Login

Forgot your password?

Slide
Slide
SlideFruens Bøge Tennisklub

3 uger siden

Fruens Bøge Tennisklub

Ketshop skal ha’ gjort plads til alle de nye lækre forårsnyheder.. ..Lagersalget åbner igen kl 10💥
.
Rigtig mange kunder har allerede lagt vejen forbi i løbet af dagen i går – men der er stadig mange penge at spare på vanvittige tilbud🎉🤩
.
Så tøv ik med at kigge forbi i dag! – Vi står i hvert fald klar til at tage imod jer hele dagen 🤗
Se mereSe mindre

Se på Facebook

·Del

3 uger siden

Fruens Bøge Tennisklub

Tillykke til Peter Bruntse og Guy Chen-Zion, der tog fynsmesterskaberne i Skumtennis i hhv. U12 og U10 Drenge.
Peter tog samtidig førstepladsen på den overordnede herre-rangliste for sæsonen…

Godt gået drenge! 😁💪🙌🎾Søndag d. 31. marts var det den store "grande finale" for sæsonens Fyn SkumtennisTour. Der blev holdt Fynsmesterskaber i Nr. Broby Hallen.
Og hvilken "grande finale" det blev! Hallen var fyldt med aktive og engagerede spillere og tilskuere fra morgenstunden.
77 spillere havde meldt deres ankomst, disse fordelt på 14 klubber og med deltagere i 17 rækker.
Der blev på ca. 5 timer afviklet intet mindre end 143 kampe.
Se fotoalbum fra turneringen:
www.facebook.com/pg/ftutennis/photos/?tab=album&album_id=2600628706633712
– fynsmestre i 2 første billeder, fordelt på køn og alderskategorier.

FTU og Nr Broby tennisklub takker for den store opbakning til fynsmesterskaber og for den flotte tilstrømning til Fyn SkumtennisTour.
Vi glæder sig til at se endnu flere skumspillere i den kommende sæson når vi starter skumtouren op igen i november – samt afholder Skumtennis DM i V.Skerninge i starten af december.

OGSÅ stort tillykke til Frida Erika Johansen/Hedvig Placatka fra Næsby Tennisklub som delte pigernes førsteplads på ranglisten OG til Peter Bruntse fra Fruens Bøge Tennisklub som tog top-rangeringen for drengene.
Find rangliste og en masse anden nyttig information på:
ftutennis.dk/cms/ShowContentPage.aspx?ContentPageID=52

I ønskes alle en fantastisk udendørs sæson 2019! Se mereSe mindre

Se på Facebook

·Del

4 uger siden

Fruens Bøge Tennisklub

Så starter DM Inde 2019 op!
Fruens Bøge har 2 med af ud af de i alt 32 deltagere.
Kryds fingre for Camilla Flintholm Jensen der starter ud kl. 18 torsdag aften og Ervin Mešić som spiller netop nu – fra kl. 16.30.

Link turneringsprogram:
dtf.tournamentsoftware.com/sport/matches.aspx?id=75319980-2B80-4B28-BCC4-B32BC36BF621Så er vi i gang med DM senior inde 2019, som spilles i Hillerød Tennisklub 🎾

Kom forbi hallen, eller følg med her:
tennis.dk/spiller/turneringer/individuelle-turneringer/dm-inde/ Se mereSe mindre

Se på Facebook

·Del

Fruens Bøge Tennisklub (FBT) er en alsidig tennisklub, hvor der er plads til alle fra nybegyndere til rutinerede  fra børn til pensionister og veteraner fra motionsspillere til turneringspillere. Uanset hvor meget erfaring du har med en ketcher i hånden, så er vi sikre på, at vi vil kunne finde et godt sted til dig i FBT.
Vi forsøger hele tiden at forbedre vores faciliteter og omgivelser for vore medlemmer og spillere. For at sikre, at alle områder bliver husket, har Fruens Bøge Tennisklubs bestyrelse etableret tre søjler, som alle skal have fokus og forbedring, på jævnligt basis. Disse tre søjler er:

  • Motion
  • Sport
  • Elite

Uanset hvilket niveau man befinder sig på, hvilken aldersgruppe man tilhører, hvilke mål og ambitioner man har – så vil man kunne finde en (eller flere) søjler som man vil kunne støtte sig til. Vi anser dette for at være kernen af Fruens Bøges Tennisklub; en klub, hvor der er plads til alle!

Ungdom / Junior

Miljøet omkring vores ungdom er utroligt stærkt, pga. mange forældre der er gode til at bakke deres børn op og hjælpe til i klubben. Derudover er der mange at elite-spillerne der ofrer utroligt meget tid og mange kræfter, på at hjælpe de yngre, både med at blive bedre til tennis, men også i form af almen trivsel i klubben. Vi går højt op i, at vores ungdom skal synes at det er sjovt at spille tennis.

Nyheder til og om ungdommen og juniorerne

Veteraner

Klubben har eksisteret igennem mange år, hvilket har opbygget en stor veteran-afdeling. Veteran-udvalget er en aktiv del af klubben, som jævnligt forbedrer forholdene for den ældre generation af spillere i FBT.

Nyheder til og om veteranerne

Elite

Både på herre- og på damesiden, har FBT hold der blander sig med de bedste i Danmark. En blanding af ild, sjæl og gode indstillinger har bragt disse hold til tops. Så nu kan man se tennis på det højeste plan i Danmark, på Fruens Bøges baner.

Nyheder til og om eliten